Elérhetőségek

Briggi Kerámia

Cím: Kőszeg
Telefon:
+36-20/516-6010
E-mail:
potterylevendula@gmail.com
Termékismert... Cégadatok, ÁSZF


ÁSZF

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a(z) Vasi Leder Kft.  Képviseli: Bíró Brigitta (székhely: 9725 Kőszegszerdahely Szombathelyi u. 13., cégjegyzékszám: 18-09-102632, adószáma: 11315834-1-18, e-mail cím: potterylevendula@gmail.com,Telefon: 36205166010; a továbbiakban: Szolgáltató) által a keramia.webgenerator.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevő felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Felhasználó a továbbiakban együttesen: Felek).

Jelen ÁSZF a Szolgáltató szolgáltatásának használatára vonatkozik. Ön a Weboldalon történő regisztrációval, illetve a Weboldal használatával elfogadja jelen ÁSZF-et, ezért azt a Weboldal használata előtt tanulmányozza át.


1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Szolgáltatás igénybevételével történik. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozik. Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználókat, hogy jelen Szolgáltatásra, illetve a Felek közötti szerződésre a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezései nem vonatkoznak.

1.2. Jelen ÁSZF irányadó akkor is, ha a Szolgáltató szolgáltatása más weboldalon keresztül érhető el. Irányadó továbbá a Szolgáltató szolgáltatásának minden olyan felhasználási módjára (mobil weboldal, mobil alkalmazások, Facebook oldal, stb.), amelyeken keresztül a Szolgáltató rendelési rendszere elérhető.
 
1.3. A Weboldal segítségével a Felhasználók fogyasztási cikkeket, szolgáltatást (továbbiakban- Árúk) rendelhetnek házhoz szállításra vagy elvitelre.

1.4. A rendelési folyamatot kezelő rendszer, mint Szolgáltatás ingyenes, az Áruk pedig ugyanannyiba kerülnek, mintha azt telefonon vagy személyesen rendelné meg a Felhasználó.

1.5. A Weboldalon található tartalom, ajánlatok, Szolgáltató szolgáltatásának jellege miatt állandóan változnak. Szolgáltató kimondottan törekszik arra, hogy mindig aktuális tartalmat és ajánlatokat jelenítsen meg.
 
1.6. Szolgáltató és a Felhasználó között a szerződés a rendelés feladására és  az áruk kiszállítására vonatkozóan jön létre a megállapodás.
 
1.7. A megkötött szerződés írásban foglaltnak minősül. A szerződés írásban tárolt adatai megegyeznek a rendelés adataival.
 
1.8. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a tartalmat és az ajánlatokat részlegesen vagy teljesen az összes Felhasználó, vagy a Felhasználók egy csoportja számára korlátozza vagy letiltsa.
 
1.9. A Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat. A Weboldalon kizárólag 18. életévüket betöltött természetes személyek regisztrálhatnak.
 
2. Termékismertető
2.1 A Vasi Leder Kft. " Briggi" márkanévvel ellátott termékei kézműves kerámi ékszerek, használat és dekorációs termékek. Alapanyaguk agyag, mely a két alkalommal történő égetés után nyerik el végső formájukat. Termékeimk szappanos, mosószeres vízzel tisztithatóak.
2.2.  Weboldalunkon a mindenkori készletnek megfelelő termékeket tüntetjük fel. Előfordulhat, hogy bizonyos termékek ugyan szerepelnek az weboldalon, de jelenleg nem elérhetőek, ezen információt minden esetben feltüntetjük az adott termék leírásába. Annak legközelebbi elérhetőségét is feltüntetjük.
2.3. Felhívjuk figyelmét, hogy a Vasi Leder Kft. által a webshopban értékesített termékek, egyedi kézzel gyártott termékek. Kézműves jellege miatt nincs garantálva, hogy minden darab teljes mértékben azonos, így előfordulhat, hogy a webshopban szereplő fotón látható termék kismértékben, nem lényeges módon eltérhetnek az ön részére megküldésre kerülő terméktől. Kérjük, megerendelését ennek figyelembevételével küldje el. Ezen kismértékű eltérések nem jelentik a Vasi Leder Kft. nem szerződésszerű teljesítését, emiatt szavatosságigényt vagy szerződésszegés jogkövetkezményit érvényesíteni nem lehet.
 
3. Regisztráció

3.1. A Weboldalon történő megrendelés kizárólag regisztrált felhasználók számára lehetséges. A regisztráció során az adatlap kitöltésekor a következő adatok megadása szükséges:

  • teljes név*

  • e-mail cím*

  • jelszó*

  • szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám)*

  • telefonszám*

 
A felhasználók kizárólag saját személyes adataikat adhatják meg a Weboldalon. A sikeres regisztrációhoz a Felhasználónak az adott mező kipipálásával el kell fogadnia a jelen ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót. A mező kipipálásával a Felhasználó kijelenti, hogy a jelen ÁSZF és az Adatkezelési tájékoztató valamennyi rendelkezését elolvasta, megértette, azokat maradéktalanul betartja, és annak valamennyi rendelkezését magára nézve kötelezőnek ismeri el.
 
3.2. A megadott adatok pontosságáért, aktualitásáért és valóságtartalmáért kizárólag a Felhasználó felel. Szolgáltató kizár mindenfajta felelősséget, amely a Weboldalon megadott adatok helytelenségéből, elírásból vagy nem valós adatok megadásával összefüggésben merül fel. Szolgáltatót az Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Felhasználó köteles a regisztrációhoz tartozó jelszavát titokban tartani és gondosan kezelni. Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Felhasználó a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.
 
3.3. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Felhasználó regisztrációját elfogadja, vagy indoklás nélkül visszautasítsa.
 
 
4. Megrendelés

4.1. A megrendelést a Szolgáltató Weboldalán keresztül kizárólag a regisztrált Felhasználótól és csak akkor fogadja el, ha a Felhasználó a megrendeléshez szükséges valamennyi adatot maradéktalanul kitölti. Szolgáltatót az Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

4.2. A megrendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges. A megjelenő online felületen a kiválasztott áruk a virtuális kosárba kerülnek. A megrendelés leadása előtt a Felhasználó megadja a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat és a fizetés módját. A megrendelés leadása előtt lehetőség van az adatok ellenőrzésére. A "Megrendelem" gomb lenyomásával a rendszer automatikusan eljuttatja az információkat a Szolgáltatónak, majd az kiszállítja azokat. A termékek kiszállítási ideje különböző lehet.
 
4.3. Szolgáltató a rendelés feladása után azonnal e-mailben visszaigazolja a rendelés adatait.. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a Felhasználó által a megrendelés elküldése során megadott adatokat, a rendelési adatok, a megrendelt termék adatait, a rendelés sorszámát valamint ezen felül a Felhasználó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit, a választott fizetési és szállítási módot. A Felhasználót a jogszabályban foglalt 48 órás ajánlati kötöttség illeti meg, de amennyiben a rendelés feladása után számított 30 percen belül Szolgáltató nem küld rendelést visszaigazoló e-mailt, akkor a Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttség alól.
 
4.4. A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevételén keresztül történő rendelés leadásával egyidejűleg elfogadja a Szolgáltató árukiszállításra vonatkozó ajánlatát is. Az ajánlat  a szállítási címtől függően változhat. Ezen ajánlat elfogadásával szerződés jön létre a Felhasználó és a Szolgáltató között. A rendelés leadásával a Felhasználó elfogadja a szerződési feltételeket, melyeket Szolgáltató a szolgáltatásában feltüntetett. A Szolgáltató nem kötelezhető a rendelés teljesítésére, de erről a Felhasználót értesíteni köteles.
 
4.5. A rendelés teljesítésével kapcsolatban Szolgáltató semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.
 
4.6. A Felhasználó a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
 
5. Szállítás
 
5.1.  A weboldalon vásrolt termékeket a a Magyar Posta Futárszolgálat - MPL szállítja házhoz, melynek díja 1800 ft., előre utalás esetén, utánvéttel + 300 ft. 

Egy pár fülbevaló vagy egy db gyűrű vásárlása esetén, előre utalással történő fizetés esetén, ajánlott levélként tudunk postázni, melynek díja 750 Ft.

Ingyenes szállítás 30.000 ft. feletti rendelés esetén.

Személyes átvételre Kőszegen van lehetőség, előzetesen egyeztetett időpontban és helyszínen, a jelenlegi helyzetre való tekintettel érintésmentes megoldással.

A vásárolt termék nyomkövetésére az alábbi linken van lehetőség: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes .  A postára adást követően a küldemény ragszámával együtt tájékoztató e-mail-t kap a vásárló.
 
 
6. Fizetési feltételek

6.1. A rendelés értékének kiegyenlítése a Weboldalon megjelölt módokon lehetséges. A rendelési érték kifizetése akkor válik esedékessé, amikor a rendelést Szolgáltató Felhasználó részére továbbította. A rendelési értéket a kiszállításnál maga a Felhasználó készpénzben l fizeti meg a Szolgáltató számára.

6.2. A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak, alanyi adómentes 0 % ÁFÁ-t tartalmaznak. Az árak magyar forintban értendők.

 

7. Elállás

7.1. A jelen ÁSZF alapján a www. briggikeramia.hu weboldalon keresztül megrendelt termékek megvásárlásától a vevő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. A 14 napos határidő a megrendelt termék kézhezvételének napján kezdődik.  A vevőnek kell tudnia igazolni a kézhezvétel napját, és ezen igazolást az elállási nyilatkozatához csatolnia kell.
7.2. A vevő írásban, emailben elküldött nyilatkozattal gyakorolhatja elállási jogát. Az elállási nyilatkozatot a jelen ÁSZF "Panaszkezelés" fejezetében rögzített email címre kell megküldeni a fenti határidőn belül. Az elállási nyilatkozatban meg kell adni a megrendelésben szereplő minden adatot, illetve a megrendelésnek és a termék kézhezvételének időpontját. Ezek hiányában vagy ha egyéb okból a Vasi Leder Kft. nem tudja beazonosítani, hogyaz elállási nyilatkozat mely megrendésre (vevőre) termékre vonatkozik és határidőben benyújtásra került-e, úgy az elállási nyilatkozatot nem tudja elfogadni.
7.3. A vevő köteles, a termékek biztonságát, sérülésmentességét megfelelően biztosító csomagolásban ( legalább olyan csomagolásban, amelyben az ő részére kézbesítve lett) ajánlott küldeményként visszaküldeni a Vasi Leder Kft. részére a kérdéses termékeket. A visszaküldés költségeit a vevő viseli. Elállás esetén a vevő a termékkel együtt a vonatkozó számlát is köteles a Vasi Leder Kft. részére visszaküldeni.
7.4. Az elektronikusan megküldött elállási nyilatkozat kézhezvételét követő legfeljebb 30 napon belül a Vasi Leder Kft. a vevő által a részére kifizetett összeget visszatéríti a vevőnek, feltéve, hogy ezen határidőn belül a visszaküldött termékeket sértetlen állapotban megkapta.
 

8. Panaszkezelés

8.1. A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevétele során esetlegesen felmerülő panasz, reklamáció, adatbeviteli hiba esetén a Szolgáltató ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségek valamelyikén veheti fel a kapcsolatot:

Postázási cím: 9730 Kőszeg, Zrínyi Miklós u. 8. fsz.4..

 

E-mail cím: potterylevendula@gmail.com

 

Telefonszám: 36205166010

 
 
A Szolgáltató panaszkezelése minden esetben térítésmentes.
 
8.2. Szolgáltató az azonnali megoldást igénylő problémát haladéktalanul megvizsgálja és lehetőség szerint azonnal orvosolja, minden más esetben pedig 24 napon belül válaszol a felmerült panaszra.
 
8.3. A Felhasználó a kiszállított árukkal kapcsolatos minőségi kifogás esetén a Szolgáltatóhoz fordulhat, ezzel kapcsolatos igényét kizárólag vele szemben tudja érvényesíteni
 
8.4. Szolgáltató a panasz kezelése és dokumentálása céljából a Felhasználó írásban  megfogalmazott panaszát rögzíti, az archiválástól számított 2 évig megőrzi.
 
8.5. A Felhasználónak lehetősége van arra, hogy az online vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos panaszát online vitarendezési eljárás keretében kezdeményezze panasza bíróságon kívüli rendezését. Az online vitarendezést a következő weboldalon kezdeményezheti:, valamint szintén ezen az oldalon kaphat részletes tájékoztatást az online vitarendezés lehetőségéről és feltételeiről: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU7
8.6  A szavatossági igényre és annak teljesítésre egybekben a Polgári Törvénykönyvnek a hibás teljesítésre vonatkozó rendelkezései az irányadóak. (Ennek összefoglalóját megtalálják a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján. http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/szavatossag
 
 

9. Személyes adatok kezelése

9.1. A Felhasználó személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes szabályokat a Szolgáltató adatkezelési tájékoztatója tartalmazza.

9.2. Szolgáltató fenntartja a jogot a rendelés törlésére, vagy a felhasználói fiók zárolására visszaélés gyanúja esetén, illetve az akció részleteinek előzetes értesítés nélküli módosítására, annak azonnali felfüggesztésére.

9.3. A tranzakcióval való visszaélés feljelentést vonhat maga után.

 

10. Záró rendelkezések

10.1. Szolgáltató által üzemeltetett Weboldal biztonsági foka megfelelő, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A Weboldal használata feltételezi az Felhasználó részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

10.2. Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.
 
10.3. Kifejezetten tilos a Weboldalon törvényileg nem engedélyezett tartalmak továbbítása, közlése, megosztása. Szolgáltató fenntartja a jogot a Felhasználók által feltöltött tartalmak törlésére.
 
10.4. A szerződés mind a Felhasználó, mind a Szolgáltató részéről indoklás nélkül, a Felhasználónak illetve az Ügyfélszolgálatnak küldött e-mail útján felmondható.
 
10.5. Szolgáltató nem veti alá magát semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek.
 
10.6. Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
 
Briggi Kerámia - Magyar